Wie zijn wij

Wij zijn ons hart gaan volgen en hebben gekozen voor wat we het mooiste vinden om te doen: organisaties, teams, professionals en leiders begeleiden in hun ontwikkeling en groei.

Ons Team

M

onique Goris

Het is al 24 jaar mijn missie en passie om leiders, teams en organisaties te ondersteunen hun potentieel te verwezenlijken.

Dat doe ik vanuit een heldere focus, verbindend, onderzoekend, waarderend en verdiepend. Scherp, inlevend, dichtbij, right in your face.

De weg naar succes is de weg naar binnen. Wat staat in de weg en wat mag vrijgemaakt worden? Mijn kracht is te gidsen in het (door)zien van patronen, krachten en talenten.

Van bull shit bingo naar essentie. Via bewust-zijn naar bewust-kiezen en bewust-anders-doen. Vanuit échte verbinding met jezelf, échte verbinding creëren met de omgeving; op inhoud, proces en relatie.

Spiegelend, uitnodigend en prikkelend op eigen verantwoordelijkheid, regie en authenticiteit.

En dat maak ik graag ook concreet en praktisch 😉.

Miloe van Sprang

Wie ben ik? Kort samengevat: ik ben en doe met daadkracht, ziel en zakelijkheid.

Ik heb de unieke combinatie van mens- en resultaatgerichtheid. Ik zet dit talent in in verbinding met degenen die ik coach, aan wie ik interim leidinggeef en met wie ik samenwerk en co-creëer.

Met meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring in diverse organisaties, zorg ik in korte tijd voor een setting waar anderen in (verder) kunnen groeien. Waarin ik helemaal bij de ander kan zijn in het moment, waardoor deze zich kan openen en durft te gaan bewegen.

Het is mijn kracht om te laten gebeuren wat zich aandient in (team)coaching en hier in het moment op te reageren. Ik stel mooie en kritische vragen om te belichten en te verlichten en kijk vanuit potentie en talent. Ook zet ik mijn vermogen in om de zin van de onzin te scheiden, nieuwe perspectieven te (laten) zien en deze praktisch en concreet te vertalen.

Dit allemaal is wat ik het liefste doe om de wereld steeds een beetje mooier te maken.

Marijn Talen

Ik ben sinds oktober 2023 partner bij Authos en sinds 5 jaar coach en teamcoach.

Wat ik terugkrijg over mijn manier van begeleiden is dat mijn rust en oordeel loos kijken en luisteren krachtig zijn.
Ik nodig uit om liefdevol naar de pijn te bewegen. Hierdoor kan zich ontvouwen wat er is en ontstaat er van begin af aan beweging. Ik kijk scherp en vanuit een meervoudig perspectief en zal altijd de andere kant van de medaille laten zien of spiegelen wat het effect van eenieders gedrag kan zijn op de ander. Door het inzicht in patronen en dynamieken kan een team zien en voelen hoe ze contact maakt met zichzelf en de ander, hoe ieder voor zich communiceert en met welk doel.

Door deze inzichten in patronen krijgt ieder teamlid een keuze. Kies je voor het bekende of ga je samen het experiment aan om te groeien en de relatie met jezelf en anderen te verdiepen.

Dit is voor mij de weg naar onbevreesd jezelf zijn, leven in vrijheid en in relatie met de ander.